post

Cégünk a távoktatási rendszerek fejlesztése és üzemeltetése, és a nemzetközi szabványoknak megfelelő online tananyagok szerkesztése mellett mobil alkalmazások készítésével is foglalkozik.

Több turisztikai célú applikációnk mellett az egyik legnépszerűbb a felhasználók körében a Szótárfüzet alkalmazásunk. Célja, hogy egy helyen összegyűjtve a tanulás során előforduló szavakat, szókapcsolatokat bárhol bármikor játékos formában tudja gyakorolni a felhasználó. Ezt kiegészítve a myvocabulary.hu weboldal a mobil eszközön használt alkalmazás szótárainak az elkészítését, szerkesztését és megosztását teszi lehetővé. A regisztrációt követően létrehozhatók saját szótárak, amelyeket a mobil alkalmazásban letölthetők, használhatók.

Miben nyújt többet ez az alkalmazás, mint egy hagyományos szótár?

  • Bárhová szabadon hordozható, hiszen a telefon mindig kéznél van, nem kell nehéz szótárakat cipelni. Sőt, egyszerre nem csak egy, hanem akár 2-3 nyelven is szerepelhetnek a szavak benne.
  • Nem csak az idegen nyelvek gyakorlására alkalmas, egynyelvű értelmező szószedetként is használható
  • Játékos formában tanulhatóak a szavak a Párosító vagy a Szókártya funkciók segítségével.

Bármilyen témában is készülnek online tananyagok, azoknak mindig hasznos kiegészítője lehet egy szótár, melyet akár egynyelvű értelmező szótárként is használhatnak a hallgatók.

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen bennünket az info[kukac]myapps.hu címen vagy a +36 21 2000-123 telefonszámon!