Cégünk 2008 óta foglalkozik tananyagfejlesztéssel és az ILIAS nyílt forráskódú távoktatási rendszer fejlesztésével, üzemeltetésével.

Az elmúlt években számos főiskola, egyetem és tankönyvkiadó részére és közreműködésével készítettünk SCORM szabvány szerinti, illetve DocBook formátumú elearning anyagokat.

A Miskolci Egyetem pályázatában egyaránt vállalta SCORM és Flipbook anyagok készítését. A tananyagok amellett, hogy a tankonyvtar.hu-ra felkerültek, megtekinthetőek a miskolc.infotec.hu címen is.

A Budapesti Corvinus Egyetem és a Budapesti Műszaki és Gazdasági Főiskola közösen pályázott, melynek eredményeképpen hét darab SCORM tananyag – összesen több, mint ezer oldal – került fel az online könyvtárba.

Általában a tananyagfejlesztések a főiskolákhoz és egyetemekhez köthetőek, de az elmúlt években többször is kaptunk megbízást a Typotex kiadótól is. A sikeres együttműködés eredményeképpen színvonalas magyar és angol nyelvű Docbookok és  SCORM anyagok jöttek létre.

A tananyagfejlesztések részletei megtalálhatóak a TÁMOP projektjeink menüpontban.

Az oktatási anyagok fejlesztése mellett számos továbbképző rendszer felépítésében és üzemeltetésében részt veszünk.

Ezen megbízások során gyűjtött tapasztalatok alapján dolgoztuk ki az ETUTOR internet alapú távoktatási és továbbképzési rendszert, melynek alapját az ILIAS nyújtja. A fejlesztések során minden esetben a megbízó cég képzésszervező tevékenységeihez igazodunk, igyekszünk a napi feladatokat minél hatékonyabban megoldani online felületen.

Az első nagyszabású, éves szinten 8000 fő teljes képzését lefedő rendszert 2008-ban indítottuk az Államháztartási Belső Pénzügyi Ellenőrzési Módszertani és Képzési Központ megbízásából, ahol amellett, hogy 16 modul tananyagait és tesztjeit készítettük el és frissítettük évente két alkalommal, a képzéssel kapcsolatos jelentkezést, vizsgáztatást is teljes körűen az ETUTOR-on belül volt megoldva.

2014-ben két nagyobb rendszert is sikerült elindítanunk, az egyik a Perfekt Gazdasági Tanácsadó Oktató és Kiadó ZRt. megbízásából, a másik pedig a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Kamara megbízásából és együttműködésével jött létre. Mindkét rendszer egészen az önálló regisztrációtól, a tanfolyamra történő jelentkezésen át a bizonyítvány nyomtatásáig menedzseli a felhasználókat.

Kérjük tekintse meg referenciáinkat és ha bármely munkánk felkeltette érdeklődését, írjon nekünk az info[kukac]etutor.hu címre, vagy a Kapcsolat menüpontban található üzenetküldő szolgáltatás segítségével.

Aktuális árajánlatunkat az Ajánlat menüpontban találja. A fejlesztés és üzemeltetés költségei az egyedi igények és megoldások miatt eltérhetnek az itt megadottaktól.