post

Egy sikeres együttműködés eredményeképpen létrejött a kabinetonline.hu, melyen keresztül a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara biztosít online képzőfelületet hallgatói számára.

A felületen egyelőre egyedül a Magánbiztonsági szakoktató képzés zajlik, de hamarosan akkreditált OKJ-s kurzusokra is jelentkezhetnek a hallgatók.

A megrendelő kérésére a regisztrációt követően a hallgatók egy várólistára kerülnek, amiről a képzésszervezők veszik fel őket a kurzustagok közé. A tanfolyam díjának befizetését követően a hallgatók egy több fejezetből álló online tananyagot találnak a kurzusban, aminek feldolgozása során különböző teszteket és beküldendő feladatokat oldanak meg. A rendszer lehetővé teszi, hogy szabályozzuk, hogy a hallgatók mikor léphetnek az egyik fejezetről a másikra, jelen esetben kizárólag akkor, ha a fejezetek végén lévő kérdéssorokat az elvárt szinten teljesítik. Amennyiben minden számonkérést a szükséges szinten sikerült teljesíteni, úgy a hallgató egy bizonyítványt kap a képzés végén.

 

Amennyiben a rendszer felkeltette érdeklődését, keressen bennünket az info[kukac]etutor.hu címen, illetve a +36 21 2000-123 telefonszámon!