Több éves tapasztalattal a hátunk mögött szeretnénk segítséget nyújtani, leginkább a felnőttoktatásban részt vevő intézmények, kiadók számára digitális tananyagok (SCORM, DocBook) elkészítésében, tesztek létrehozásában, illetve az ezeknek az anyagoknak a felhasználásához hátteret biztosító keretrendszer üzemeltetésében, mely magában foglalja a tanfolyam keresésére szolgáló felületet, az online jelentkezést, a hallgatók nyilvántartását, vizsgáztatását, a napi kommunikációt a felhasználók között.

Ajánljuk továbbá a rendszert távoktatási tanfolyamok, vállalati továbbképzések szervezőinek, akik beruházás nélkül, költséghatékony módon, korszerű internet alapú technológia felhasználásával szeretnék oktatási feladataikat megoldani.

Emellett szívesen állunk olyan oktatással foglalkozó magánszemélyek rendelkezésére is, akiknek anyagi lehetőségei nem teszik lehetővé, hogy egy komplett rendszert kiépítsenek és működtessenek, csupán néhány tananyag elérését szeretnék biztosítani hallgatóik számára. Rendszerünk tökéletes választás lehet korrepetálások, nyelvoktatást vállaló személyek számára.

Az ETUTOR távoktatási rendszer célja interneten keresztül menedzselt tanfolyamok lebonyolításának támogatása, ennek biztosítása érdekében magában foglalja:

Mit is jelent mindez?

  • az ETUTOR rendszer egy teljes e-learning keretrendszert tartalmaz.
  • alkalmas szabványos tananyagok (XML, SCORM 1.2, IMS-QTI, AICC) beépítésére, lejátszására, szerkesztésére.
  • segítségével az oktatási folyamat teljes körűen menedzselhető, a foglalkozási csoportokhoz, kurzusokhoz tananyagok, elektronikus tesztek, beküldendő feladatok kapcsolhatók, a tanulmányi előmenetel nyomon követhető, ellenőrizhető, szabályozható.
  • ezen felül biztosítja a felhasználók számára a tanfolyamok közötti keresést, online jelentkezést.

A tanfolyami oktatás folyamatát a tutorok az interneten keresztül folyamatosan támogathatják, ellenőrizhetik, szabályozhatják. A rendszer lehetőséget biztosít a hallgatókkal való online kommunikációra is.

Az ETUTOR rendszerbe integrált szerkesztő segítségével az oktatók maguk is készíthetnek elektronikus tananyagokat, digitális teszteket. A fejlesztői közösségek közös

  • tananyagokat,
  • teszt adatbázisokat,
  • médiagyűjteményeket hozhatnak létre,

és azokat folyamatosan bővíthetik, megoszthatják, publikálhatják.

A kurzusokon belüli, az oktatási csoportok tagjai közötti kommunikációt az ILIAS e-learning keretrendszer funkciói (belső hírek, chat, e-mail, fórum) biztosítják.

A távoktatási keretrendszer  üzemeltetése és szabványos elearning tananyagok (SCORM, DocBook) szerkesztése mellett a következő szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek:

  • Rendszerfejlesztés
  • Szaktanácsadás, e-learning módszertani oktatás
  • Teszt adatbank, médiatár kialakítása

Az ETUTOR rendszer tökéletes választás azok számára is akik 4-5 hallgatóval rendelkeznek, de rendszerünk több száz hallgatót foglalkoztató intézményt is kiszolgál.

Tananyag fejlesztési tapasztalatainkról a TÁMOP projektjeink, illetve a Referenciáink menüpontokban olvashat részletesen!

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal Képzési, Egészségügyi és Kulturális Intézete részére kialakított évi több, mint 8000 felhasználót kiszolgáló rendszerünkről itt olvashat!

Emellett nemrég a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarától kapott megbízás alapján készített nyilvántartó és vizsgáztató rendszer részleteit itt találja.

Tekintse meg árainkat az Ajánlat menüpontban, és keressen bennünket e-mailben az info[kukac]etutor.hu címen!